Създай твоя магазин, лесно е.

Платформа с кауза за подкрепа на български автори.

Стани част от платформата Галерия 28 посветена изцяло на българското творчество и се свържи с твоята аудитория онлайн.

Реклама и Пиар

Регулярни кампании с популярни хора на изкуството, които застават зад каузата “да защитим българското” съвместно с авторите от платформата.

Маркетинг

Достигане до нова и разнообразна аудитория от потребители. Бързо и лесно общуване в платформата, което ще ти даде възможност да се фокусираш единствено върху създаване на страхотни продукти.

Съдействие

За лесната работа и развитие на твоя собствен магазин получаваш Наръчник с указания за ползване на платформата. Бърза комуникация с екипа на платформата при въпроси.

Повече за Галерия 28

Галерия 28 е функционално пространство, което сменя своя облик и концепция на 10, 14 или 31 дни. Намира се в кв.Капана в Пловдив, на ул.Железарска 29.

Мисии

Мисията ни е да ви запознаваме с талантливите българи останали да създават и да се развиват в страната ни.

Гостуващите творци отсяваме по качество и уникалност и са от всички сфери на изкуството.

Те имат нужда да бъдат споделени, точно за това винаги се чувствайте поканени!

Да обменим мисъл, идея и емоция с Истории на творби, които живеят и истории на творци, които се чувстват удовлетворени от постигнатите успехи, от това че са забелязани, чути и оценени.

Инициативи на Галерия 28

През 2019 година, Галерия 28 е инициатор на събитията “На кино пред Галерия 28”, които са част от Пловдив – Европейска столица на културата, както и част от културния календар на града. Те представляват поредица от прожекции на прецизно селектирано, българско, късометражно кино под звездите в кв.Капана. В присъствието на актьори от продукцията, публиката се запознава за пореден път отблизо с българското творчество в областта на киното.

През 2020 година, Галерия 28 участва в конкурс “Най-добър млад предприемач на град Пловдив” с идеята си за развитие на онлайн платформата Галерия 28. Като лауреат в конкурса, Галерия 28 получава финансиране за развитието на платформата за българско творчество и култура.

Сега вече и Онлайн

I get interact with my customers without the headache.

WATCH THE VIDEO

Създай магазин!

 

Ще получиш на посочения мейл всичката допълнителна информация за регистрация в платформата.

 

This is the name that customers see when purchasing your products. Please choose carefully.