Shipping Policy

Специална доставка до офис на Спиди или ваш адрес за 4.00лв. 

Извършваме доставки от нашия онлайн магазин само на територията на България. Всички поръчки се доставят офис на Спиди или до адрес.

Предлагаме услугата за преглед и тест преди плащане за всички наши поръчки.

За поръчки над 50 лв, предлагаме опция Безплатно Връщане, ако откажете пратката след Преглед пред куриера на адрес.

Изпращаме всички поръчки на следващия работен ден.

Понякога продуките ни са жертва на успеха си и имаме нужда от техническо време, за да произведем нови бройки. Ако поръчката Ви не е готова да бъде изпратена, ще се свържем незабавно с вас, за да уточним сроковете по доставката. ☺️

Ако имате допълнителни въпроси относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас.


Return Policy

Връщания

Всяка поръчка направена през нашия онлайн магазин се изпраща с опция за преглед и тест.

Опцията Безплатно Връщане се прилага за поръчки над 50лв., ако откажете пратката след Преглед в офиса на Спиди или пред куриера на адрес.

Всички поръчки под 50 лв. и техните разходи по връщането са за сметка на клиента.

Независимо от причината, клиентът има право да се откаже и върне закупената стока в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на нейното получаване, без да посочва причина. Може да използвате Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ, който може да намерите тук.

Единствените изисквания са: продуктът да е неразопакован, неизползван и в първоначалния си вид. Връщането трябва да бъде извършено по същия метод, по който е била извършена първоначалната доставка. Всички разходи по връщането в този случай се заплащат от клиента. Подробна информация относно упражняване правото на отказ от договора може да намерите тук.

След получаване на стоката обратно, ще въстановим сумата за продукта чрез пощенски паричен превод или по банков път. Ако нямате банкова сметка и това не са опции за вас, моля свържете се с нас, за да намерим решение на проблема. 

 

 

Рекламации и гаранция

Ваше право е да предявите рекламация, ако закупената от електронен магазин стока се окаже дефектна.

Рекламация за дефектна стока следва да предявите в обекта на търговеца, от който сте я закупили или по електронен път на office@foldmind.com. Ако мислите, че има нещо нередно с продукта Ви, свържете се с нас, за да можем да преценим ситуацията и да Ви дадем следващите стъпки, които да трябва предприемете.

В случай, че рекламацията Ви е уважена, в рамките на един месец ние трябва или да ремонтираме безплатно за Вас стоката или да я заменим с нова. В случай, че не успеем да сторим едно от двете, ние ще развалим сделката, като Вие трябва да върнете продуктите, а ние Ви възстановяваме заплатената за тях сума.


Payment Options

Fold Your Mind keeps your payment information secure. Below are available payment options:

  • Плащане в брой при доставка.